Newsletter
Požiadať

Mutasd meg mit tudsz!

Gyermekekért Alapítvány

Popis A Tiszatenyői Szent István Általános Iskola kis település iskolája. Szeretnék, ha az ide járó 100 tanuló nem lenne hátrányban a városi iskolák programkínálatával szemben. Alapítványunk e célt hivatott támogatni. Nevelőtestületünk rendkívül innovatív, minden pedagógus megkeresi a számára érdekes fejlődési lehetőséget, amit a gyerekek oktatása során hasznosítani tud.
Intézményünkben 2 éve kezdtünk el foglalkozni az algoritmikus gonndolkodás fejlesztésével padlórobotok használatával alsó tagozaton.
Minden tanévben próbáljuk tovább fejleszteni a tanulók ismereteit ezen a téren. Megismerkedtünk a kódolás alapjaival, a Lego EV3 robotokkal és a microbittel. Felső tagozaton szabadon választott tantárgy és szakkör keretében szélesítjük a tanulók látókörét.
Ebben a tanévben a digitális munkarend megszervezése csak azért okozott problémát, mert sok esetben a szülők sem voltak felkészülve arra, hogy segítséget nyújtsanak gyermekülnek.
Ezért gondoltunk arra, hogy a szülőket is bevonva online versenyt hirdetünk iskolánk tanulói számára. A nevező tanulók és szüleik közösen alkothatnak egy Scratch projektet, melyet az intézmény nevelőiből és tanulóiból álló zsűri díjaz.


Veková skupina 11 - 14

Náročnosť

Typ Online podujatie

Dátum 12.10.2020    00:00 - 23:30
16.10.2020    14:00 - 16:00

Max. počet účastníkov 50 Chcete sa zúčastniť? Kontaktujte vašu miestnu kontaktnú osobu.

?


Kontakt Gyermekekért Alapítvány Webová stránka: http://szisuli.hu/
E-mailová adresa kontaktnej osoby: evabittova74@gmail.com

Zdieľať v sociálnych sieťach