E-novičke

TechSaveThePlanet

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE

Opis În cadrul evenimentului Meet and Code ne propunem crearea unui sistem de măsurare a gradului de poluare a aerului folosind microcontrollerul Arduino UNO și diverși senzori (senzor de gaz, senzor de calitatea aerului, senzor particule praf, senzor UV) care îndeplinesc aceste funcții.
După programarea și testarea sistemului, vom colabora cu Agenția pentru Protecția Mediului din orașul nostru, pentru a monta sistemul alcătuit de noi pe o perioadă de câte 3 zile în 3 locuri diferite în județul nostru.
Cu ajutorul senzorilor vom colecta date din oră în oră care vor fi analizate cu ajutorul specialiștilor din cadrul Agenției de Protecția Mediului Satu Mare. Pe baza rezultatelor și a analizelor, vom avea o vedere clară asupra gradului de poluare a aerului din zonele respective.
În a doua parte, ne propunem elaborarea unui plan de îmbunătățire în vederea schimbării stilului de viață ale locatarilor pentru a proteja mediul înconjurător, ceea ce vom consemna și în cadrul unui articol în mass media locală.Lokacija

Starostna skupina 16 - 17

Težavnost

Vrsta Offline-dogodek

Datum 10.10.2019    08:00 - 15:00
17.10.2019    08:00 - 15:00
18.10.2019    14:00 - 17:00

Naslov Strada Ioan Slavici, nr. 4
440042 Satu Mare

Maksimalno število udeležencev 30 Želite sodelovati? Prosimo obrnite se na vašo kontaktno osebo.

Udeležba je brezplačna.
Nagrada Meet and Code Code for the planet (Kodiraj za naš planet)

Kontakt ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE Spletna stran: http://www.cnislavici.ro
Elektronski naslov kontaktne osebe: kabaitimea@yahoo.com

Delite na socialnih omrežjih