Newsletter

Dodaj C

Udruga 'Mladi informatički stručnjaci'

Descriere Virtualna učionica kroz koju će putem video radionice osnovnoškolska djeca napraviti svoje prve korake u učenju programskog jezika C++.
Pojasniti ćemo kako instalirati programski alat CodeBlocks s uključenim C++ kompilerom. Izraditi ćemo video materijale će uvesti djecu u osnove programskog jezika C++, tipove podataka, osnovne naredbe za ulaz i izlaz, matematičke i relacijske operatore te naredbu selekcije. Kroz nekoliko primjera proanalizirati će se dolazak do rješenja najosnovnijih analitičko-logičkih instrukcija (naredbi).
Svi zainteresirani će korištenjem ovih materijala moći izrađivati svoje prve programe u jednom od najraširenijih programskih jezika – C++.
Cilj je omogućiti djeci "online" video uratke koji će im biti uvijek dostupni, jednostavni za razumijevanje, a ujedno iznimno korisni u daljnjem učenju. Kroz online radionicu, a koja će se održati putem Microsoft Teams okruženja, djeca će razvijati algoritamski načinu pronalazaka rješenja problemskih zadataka. Sav video materijal će biti postavljen na youtube.com kanal udruge.


Vârste participanți 12 - 15

Grad dificultate

Format eveniment Eveniment online

Dată 07.10.2020    19:00 - 20:30

Numărul maxim de participanți 22 Vrei să participi la eveniment? Ia legătura cu reprezentantul.

Participarea la eveniment este gratuită pentru participanţi.


Contact Udruga 'Mladi informatički stručnjaci' Website: www.udruga-mis.hr
Mail persoană de contact: info@udruga-mis.hr

Share pe rețele de socializare