Newsletter

STEM-курс VEX RoboWeek. Марсіанська математична експедиція

Association Noosphere

Descriere Дводенний STEM-курс відповідає Goal 4. Quality Education.

Учасники 12-16 років здобудуть практичні навички програмування, моделювання та маніпулювання об’єктами: зберуть декілька робот-машин, розроблять спільну стратегію з досягнення цілей місій (зібрати і транспортувати геологічні зразки в лабораторії на Марсі, підняти та посадити гелікоптер та космічний корабель, перемістити сонячні панелі, прибрати сміття з міста посадки), запрограмують рухи, складуть стратегію і виконають місії за допомогою роботів. Діти вчаться працювати в команді, розвивають такі компетенції, як лідерство, відповідальність, просторове бачення і стратегічне планування. Учасники матимуть змогу в межах місій попрацювати в різніх ролях: менеджер, інженер, драйвер тощо.

Викладачі продемонструють учасникам, що навчальна робототехніка дозволяє практикувати процес інженерного проєктування і включає комп'ютерну науку, до якої входить будівництво, експлуатація, застосування і програмування системи. Механіка заходу повністю базується на STEM-підході до навчання.

Мета: надати доступ дітям України до передових технологій та практик в інноваційній робототехнічний сфері, привернути увагу молоді до інженерних та космічних спеціальностей, відволікти дітей від війни, спрямувати їхні думки на розвиток і позитивне майбутнє країни.

Актуальність: захід популяризує використання STEM-підходу до навчання дітей, сприяє зрощенню покоління винахідників й інженерів, які будуть відбудовувати країну після закінчення війни.

Унікальність: можливість отримати знання через освоєння ексклюзивного для України американського конструктора і стати частиною міжнародної спільноти VEX, яка нараховує 1,1 млн учнів у світі.

ЦА: діти, зацікавлені робототехнікою, без спеціальних навичок роботи з VEX Robotics. Залучення дівчат не менше 50%. Ініціатива адаптована до воєнних умов. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.



Locație

Vârste participanți 12 - 16

Grad dificultate

Format eveniment Eveniment offline

Dată 29.10.2024    10:00 - 16:00
30.10.2024    10:00 - 16:00

Adresă вулиця Наукова, 13
49000 Дніпро

Numărul max. de participanți 36 Vrei să participi la eveniment? Ia legătura cu reprezentantul acestuia.

Participarea la eveniment este gratuită pentru participanţi.


Contact Association Noosphere Website: https://sites.google.com/view/vex-roboweek/
E-mail persoană de contact: loginova@noosphere.com

Rețele de socializare https://www.facebook.com/noosphere.initiatives
https://www.instagram.com/noosphere_events

Distribuie pe rețele de socializare