Newsletter

TechSaveThePlanet

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE

Descrição În cadrul evenimentului Meet and Code ne propunem crearea unui sistem de măsurare a gradului de poluare a aerului folosind microcontrollerul Arduino UNO și diverși senzori (senzor de gaz, senzor de calitatea aerului, senzor particule praf, senzor UV) care îndeplinesc aceste funcții.
După programarea și testarea sistemului, vom colabora cu Agenția pentru Protecția Mediului din orașul nostru, pentru a monta sistemul alcătuit de noi pe o perioadă de câte 3 zile în 3 locuri diferite în județul nostru.
Cu ajutorul senzorilor vom colecta date din oră în oră care vor fi analizate cu ajutorul specialiștilor din cadrul Agenției de Protecția Mediului Satu Mare. Pe baza rezultatelor și a analizelor, vom avea o vedere clară asupra gradului de poluare a aerului din zonele respective.
În a doua parte, ne propunem elaborarea unui plan de îmbunătățire în vederea schimbării stilului de viață ale locatarilor pentru a proteja mediul înconjurător, ceea ce vom consemna și în cadrul unui articol în mass media locală.Localização

Faixa etária 16 - 17

Dificuldade

Tipo Evento Offline

Data 10.10.2019    08:00 - 15:00
17.10.2019    08:00 - 15:00
18.10.2019    14:00 - 17:00

Morada Strada Ioan Slavici, nr. 4
440042 Satu Mare

Máx. de Participantes 30 Quer participar? Por favor, contacte a nossa pessoa de contacto local.

A participação é gratuita.
Prémio Meet and Code Programação pelo planeta

Contacto ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE Website: http://www.cnislavici.ro
Email da pessoa de contacto: kabaitimea@yahoo.com

Partilhar nas Redes Sociais