Nieuwsbrief

STOP! Sveti rdeča.

ZAVOD NEFIKS

Beschrijving V delavnic »STOP! Sveti rdeča.« se bodo udeleženci naučili uporabe mikokrmilnika Arduino, osnov programskega razmišljanja za uporabo programa Arduino IDE in priprave kod s katero bodo kasneje mikokrmilnik tudi programirali.
Voditelj delavnice bo preko spletne aplikacije ZOOM udeležencem predstavil uporabo programa Arduino IDE ter jih naučil, kako bodo v nadaljevanju delavnice tudi sami zapisali kodo, s katero bodo izdelali semafor.
Ker bo delavnica potekala preko spleta, bomo udeležence v drugem delu delavnice razdelili v manjše skupine, kjer bodo še z drugimi voditelji delavnice preverili ali njihove kode delujejo.
V tretjem delu delavnice jim bo voditelj delavnice tudi predstavil postopek, s katerim si lahko izdelajo tudi lasten termometer. V zadnjem času se namreč soočamo z velikimi toplotnimi spremembami in bi med udeležence delavnice tudi radi prenesli sporočilo pomembnosti skrbi za naš planet, hkrati pa jih bomo naučili, kako lahko termometer tudi izdelajo.
Delavnica je namenjena srednješolcem in mlajšim študentom. Dogodek je zanje poseben, ker bo delavnica, kljub spletu, potekala izkustveno.


Leeftijdsgroep 15 - 24

Moeilijkheidsgraad

Type Online-Event

Datum 22.10.2020    18:00 - 20:00

Max. aantal deelnemers 25 Wilt u deelnemen? Contacteer onze lokale contactpersoon.

Participation is free.
Meet and Code Award Code for the Planet

Contact ZAVOD NEFIKS Website: www.nefiks.si
e-mailadres van contactpersoon: nefiks@nefiks.si

Deel op Sociale Media