Newsletter
Apply for Awards

Impresumi


Publikues

Haus des Stiftens gGmbH
Landshuter Allee 11, 80637 Munich, Gjermani
Telefoni: +49 (0)89 744 200 210
E-Mail-i: muenchen@haus-des-stiftens.org

Drejtori menaxhues dhe personi përgjegës

Dipl. Kfm. Philipp Hof (Founder), Gerit Reimann, Clemens Frede

Numri në regjistrin komercial

Regjistri komercial i Nurembergut 16303

Numri tatimor

143/237/33598

Numri identifikues tatimor i TVSH-së

DE239193137

Personi përgjegjës

Philipp Hof, Drejtor menaxhues i "Haus des Stiftens gGmbH", Landshuter Allee 11, 80637 Munich


Zgjidhja alternativë e kontesteve

Si ofrues i kontratave për shërbime onlajn, jemi të detyruar t’i informojmë konsumatorët për platformën Komisionit Evropian për zgjidhjes e mosmarrëveshjeve onlajn (platformë OS). Platforma gjendet në këtë link http://ec.europa.eu/consumers/odr/. “Haus des Stiftens gGmbH” nuk merr pjesë në procedurat për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve përpara shërbimeve të arbitrazhit të konsumatorit.


Mirënjohje për fotografitë

Foto Burimi
Award © Sascha Hauk
herobanner_technoseum.jpg © Peter Böhmer
Meet and Code an Schulen © Dietrich Bechtel
/ © Shutterstock.com

Ueb-dizajni

innofabrik GmbH
www.innofabrik.de
Füllergasse 32
67454 Haßloch
Germany


Shënim për përgjegjësinë ligjore

Informatat që janë dhënë në këtë ueb-faqe janë për qëllime të përgjithshme të informimit. Përmbajtjet e këtyre faqeve janë krijuar me kujdes të madh. Megjithatë, nuk mund të pranojmë asnjë përgjegjësi ligjore për saktësinë, plotësinë dhe afatet kohore. E njëjta vlen edhe për të gjitha ueb-faqet e tjera të cilat janë të lidhura me hyperlink – “Haus des Stiftens gGmbH” nuk është përgjegjës për përmbajtjen e në ato ueb-faqe.

Të drejtat e aturoti

Përmbajtjet dhe struktura e ueb-faqeve të janë të mbrojtura me drejtat e autorit.