Newsletter
Apply for Awards

Mbështetja

A keni nevojë për ndihmë? Nuk keni ide për ngjarej? Ose, keni ide, mirëpo nuk e dini se çka është me rëndësi për ta organizuar një ngjarje?

Mund të gjeni materiale të dobishme, prezanztime, mjete pune dhe linke në gjuhën tuaj lokale ose në anglisht për faza të ndryshme të mësimit - nga niveli fillestar deri te ai i avancuar – në Bilbiotekën për inspirim të "Meet and Code".

Personi juaj lokal për kontat:

Keni pyetje në lidhje me "Meet and Code" ose keni nevojë për ndihmë në regjistrimin e organizatës suaj ose ngjarjeve tuaja? Ju lutemi kontaktoni partnerin përkatës të vendit tuaj. Do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Metamorphosis
macedonia@meet-and-code.org

Probleme teknike?

Nëse keni probleme teknike, ju lutemi na kontaktoni në support@meet-and-code.org (English only!).