În lumea Scratch

ASOCIATIA DE PARINTI G.D.TEUTSCH AGNITA

Përshkrimi Activitatea va fi coordonată de doamna profesor Nițescu Emilia-Elisabeta, se va desfășura în Centrul de Documentare și Informare din cadrul unității școlare, împreună cu elevii clasei a II-a A, la care eu sunt învățătoare.
Elevii vor învăța să identifice prin joc interfața Scratch: scena, modul de vizualizare, butoanele pentru a crea personaje noi, paleta de culori, tablourile pentru editarea costumelor personajelor, a sunetelor, limba și meniul. Apoi învățătoarea verifică dacă toți elevii au înțeles, recunosc și reușesc să lucreze cu ele. Doamna învățătoare cere unui elev să extrgă un bilețel din coșulețul fericirii și citește cerința cu voce tare, iar elevii vor realiza cerința.
Pentru a verifica și pentru a primi feedback, învățătoarea realizează folosind aplicația Kahoot, iar elevii vor răspunde.
În urma activității, elevii vor dobândi competențe digitale și vor învăța să identifice instrumentele necesare pentru a utiliza cu încredere Scratch, competențe de Comunicare în limba română și Limba engleză, dar și gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.Lokacioni

Grupmosha 8 - 9

Vështirësia

Lloji Ngjarje oflajn

Data 16.10.2019    10:00 - 12:00

Adresa
Agnita

Numri maksimal i pjesëmarrësve 18 Dëshironi të merrni pjesë? Ju lutemi kontaktoni personin tonë lokal për kontakt.

Pjesëmarrja është falas.
Çmimi Meet and Code Diversiteti

Kontakti ASOCIATIA DE PARINTI G.D.TEUTSCH AGNITA Ueb-faqja: http://gdteutsch.com/
E-mail-i i personit për kontakt: nitescuemilia@yahoo.com

Shpërndaj në rrjetet sociale