Newsletter

Te rinjte zhvillojne

Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit - Dibër

Përshkrimi Nje numer i larte i te rinjve te shkollave te mesme, edhe pse vazhdimisht i perdorin faqet e internetit, asnjeher nuk u jepet mundesia per te shikur apo edhe te shkruajne kodimin e nje faqe ne internet.

Meet and code - Ju ofron organizatave jo qeveritate kete opsion te shkelqyer qe te nxenesit e interesuar ne teknologji dhe ne kodim per te rovuar dhe per ti ndertuar aftesite e tyre koduse nepermjet kesaj puntorie.

Nje puntori e mbatujr ne ambientet e shkolles se mese me nxenes rreth moshes 10 vjecare, ku do mesojme se si funskionin faqa e internetit si dhe do shkruajme disa kode bazike ne teknologjine HTML/CSS.

Nepermjet kesaj puntorie, femijet e shkollave te mesme do kuptojne me shum per faqen e internetit dhe funksionalitetin e tyre, dhe ne te ardhmen do jene ato te cilet do kodojne.Lokacioni

Grupmosha 9 - 12

Vështirësia

Lloji Ngjarje oflajn

Data 12.10.2018    10:00 - 13:00

Adresa Veljko Vlahovikj
1250 Debar

Numri maksimal i pjesëmarrësve 22 Dëshironi të merrni pjesë? Ju lutemi kontaktoni personin tonë lokal për kontakt.

Pjesëmarrja është falas.


Kontakti Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit - Dibër Ueb-faqja: http://cscd.org.mk
E-mail-i i personit për kontakt: korab.ballanca@gmail.com

Shpërndaj në rrjetet sociale