Вест за „Meet and Code„


Овде можете да ги најдете сите новости за „Meet and Code„. Ако не сакате да ги пропуштите во иднина, претплатете се на нашиот билтени


Објавена на 03.06.2019 Meet and Code 2019: Grant Applications Now Open The initiative will enable young Europeans to take their first steps as digital creators. #pressrelease #June2019
Прикажи повеќе
Објавена на 09.03.2019 Winners of the Meet and Code Award 2018! Meet the winners of the Meet and Code Award 2018! Nonprofit representatives of the best Meet and Code events were invited to the SAP HQ in Walldorf for the closing ceremony. award2018 #nonprofits #SAP #Walldorf
Прикажи повеќе
Објавена на 06.12.2018 Meet and Code Nominated to Digital Skills Award The Meet and Code initiative is one of the finalists of the European Digital Skills Awards 2018! digitalskills #education #finalist #EU
Прикажи повеќе
Објавена на 30.10.2018 Over 50,000 Participants at Meet and Code 2018 The results of Meet and Code 2018 are impressive: 1,100 events in 513 cities and communities in 22 countries with over 52,000 young people participating. pressrelease #October2018
Прикажи повеќе