Импринт


Издавач

Haus des Stiftens gGmbH
Landshuter Allee 11, 80637 Munich
Телефон: 089 744 200 210
Имејл: muenchen@haus-des-stiftens.org

Генерален директор

Dipl. Kfm. Philipp Hof

Број во трговски и комерцијален регистар

Трговски и комерцијален регистарр Nuremberg 16303

Даночен број

143/237/33598

ДДВ даночен идентификациски број

DE239193137

Одговорно лице

Philipp Hof, Managing Director of Haus des Stiftens gGmbH, Landshuter Allee 11, 80637 Munich


Информации за потрошувачите според VSBG и O (EU) 524/2013

Како п ровајдер на договори за онлајн услуги, ние сме обврзани да ги информираме потрошувачите за платформата за Онлајн решавање на спорот на Европската комисија (OS platform). Може да ја погледнете оваа платформа на следниов линк: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Haus des Stiftens gGmbH не учествува во процедурите за решавање на спорови пред арбитрарните служби на потрошувачот.


Признание за слика

Статија Извор
Train-the-Trainer © Tierney / Fotolia
/ Shutterstock.com

Уреднички кадар

Уредничка работа & imprint.imageStaff

Petra Röhrl, Mario Strasser, Lisa Gerstner

Веб-дизајн

innofabrik
Dennis Messer & Simon Frübis GbR
www.innofabrik.de
Beethovenstraße 46A
67454 Haßloch
Germany


Белешка за одговорност

Информациите на оваа веб-страница се со цел за општо информирање. Содржините на овие страници се креирани со големо внимание. За секоја точност, потполност и навременост, сепак не може да се прифати одговорност. Истото се однесува за сите веб-страници кои со хиперлинк се реферираат на - Haus des Stiftens gGmbH кој не е одговорен за содржината на тие веб-страници.

Авторски права

Содржините и структурата на веб-страниците се заштитени со авторски права.