Newsletter

Înregistrează-ți organizația și propune un eveniment

Reprezinți o organizație neguvernamentală și dorești să organizezi un eveniment ONLINE/OFFLINE/HIBRID de programare sau tehnologie pentru copii și tineri ? Ai deja o idee? Atunci ești gata să aplici.

 

Citește cu atenție toți pașii de mai jos:

Pasul 1 - Crearea contului personal pe Meet and Code printr-un click, mai jos, pe “Înregistrează organizația acum”.

Pasul 2 - După autentificarea în contul personal, vei ajunge la pasul în care va trebui să
a) dovedești înregistrarea și validarea în Programul TechSoup Moldova printr-un cod de validare (pentru care va trebui să ai la îndemâna credențialele tale de autentificare pe moldova.techsoup.global)
SAU
 b) să începi procesul gratuit de înregistrare și validare în Programul TechSoup Moldova AICI (pentru care va trebui să ai la îndemâna copii după Statutul si Extrasul din registrul de stat al persoanelor juridice ale organizației nonprofit din Republica Moldova cu care aplici și care este legal înființată pe Legea 86/11.6.2020 cu privire la organizații necomerciale ce operează pentru beneficiul public și înregistrată in Registrul de Stat al Organizatiilor Necomerciale.).

Pasul 3 - După finalizarea pasului 2, vei putea să aplici cu unul sau mai multe evenimente la finanțările Meet and Code, printr-un formular dedicat din contul tău de pe platforma Meet and Code.


Propunerile tale de evenimentele vor fi jurizate în concordanță cu criteriile de eligibilitate Meet and Code de AICI. Citește-le integral și cu atenție!

În aproximativ 4 săptămâni de la data aplicației, te vom anunța printr-un e-mail dacă evenimentul tău a fost selectat pentru finanțare. Cu cât depui mai devreme un eveniment, cu atât mai bine (finanțările se acordă pe toată perioada de înscrieri: 8 iunie - 14 septembrie 2022).

Înainte să te înscrii și să propui un eveniment, te încurajăm energic să citești și toate răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre Meet and Code de AICI.