Newsletter

STOP! Sveti rdeča.

ZAVOD NEFIKS

Aprašymas V delavnic »STOP! Sveti rdeča.« se bodo udeleženci naučili uporabe mikokrmilnika Arduino, osnov programskega razmišljanja za uporabo programa Arduino IDE in priprave kod s katero bodo kasneje mikokrmilnik tudi programirali.
Voditelj delavnice bo preko spletne aplikacije ZOOM udeležencem predstavil uporabo programa Arduino IDE ter jih naučil, kako bodo v nadaljevanju delavnice tudi sami zapisali kodo, s katero bodo izdelali semafor.
Ker bo delavnica potekala preko spleta, bomo udeležence v drugem delu delavnice razdelili v manjše skupine, kjer bodo še z drugimi voditelji delavnice preverili ali njihove kode delujejo.
V tretjem delu delavnice jim bo voditelj delavnice tudi predstavil postopek, s katerim si lahko izdelajo tudi lasten termometer. V zadnjem času se namreč soočamo z velikimi toplotnimi spremembami in bi med udeležence delavnice tudi radi prenesli sporočilo pomembnosti skrbi za naš planet, hkrati pa jih bomo naučili, kako lahko termometer tudi izdelajo.
Delavnica je namenjena srednješolcem in mlajšim študentom. Dogodek je zanje poseben, ker bo delavnica, kljub spletu, potekala izkustveno.


Grupės amžius 15 - 24

Sunkumo lygis

Rūšis Renginys online

Data 22.10.2020    18:00 - 20:00

Maksimalus dalyvių skaičius 25 Norite dalyvauti? Kreipkitės į mūsų kontaktinį asmenį.

Dalyvavimas nemokamas.
Meet and Code Award Planetos kodas

Kontaktai ZAVOD NEFIKS Tinklalapis: www.nefiks.si
Kontaktinio asmens paštas: nefiks@nefiks.si

Dalintis socialiniose tinkluose