Hírlevélből

Istraži uz Python

Istraživački centar mladih

Leírás Cilj radionice je pružiti praktična znanja programskog jezika Python koja se mogu koristiti za analizu podataka. Podatke koje ćemo koristiti su iz različitih disciplina znanosti te ćemo se baviti analizom klimatskih promjena, analizom fizikalnih pojava te kretanjem svjetske populacije.
Analizom podataka možemo bolje razumijeti svijet koji nas okružuje te možemo donositi bolje odluke i zaključke. Takva znanja su korisna u mnogim disciplinama (znanost, politika, sport itd.) te postaju sve važnija u društvu.

Koristiti ćemo platformu za online diskusiju te dodatne alate za koje će sudionici dobiti više detalja putem emaila nakon prijave. Potruditi ćemo se da radionica bude što više interaktivna te ćemo ponuditi male projekte koje sudionici mogu napraviti nakon radionice za bolje usvajanje znanja.

Ciljna grupa su učenici srednjih škola, no mogu se javiti i ostali zainteresirani.

Detalji o prijavi biti će objavljeni na stranici Istraživačkog centra mladih icm.hr, a svi materijali s radionice će biti naknadno javno dostupni na Github repozitoriju Istraživačkog centra mladih https://github.com/IstrazivackiCentarMladih


Korcsoport 12 - 18

Nehézség

Típus Online rendezvény

Időpont 16.10.2020    17:00 - 19:00

Maximális résztvevőszám 15 Szeretne Ön is részt venni? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezővel.

A részvétel ingyenes


Kapcsolat Istraživački centar mladih Weboldal: http://icm.hr/
Kapcsolattartó e-mail címe: mail@icm.hr

Megosztás