Newsletter

Deltag i Meet and Code Awards 2021

Deltag i Meet and Code Awards, og få chancen for at vinde. Tillykke til alle de NPO'er, der gennemførte deres Meet and Code events.

#eLearning #MeetandCode #DigitalSkills #Awards
01.11.2021

Vi var så inspirerede af alle de kreative måder, I underviste europæiske unge i digitale færdigheder på tværs af kontinentet. Selvom vores workshops og events er afsluttet, har vi mere i vente hos Meet and Code. Nu er det tid til Meet and Code Awards!

Som en del af vores mål om at forbedre digitale færdigheder blandt Europas unge, er de NPO'er, der deltager i Meet and Code, medvirkende til at gøre dette til en realitet. Det er af denne grund, at vi lancerede Meet and Code Awards, hvor deltagende NPO'er har en chance for at vinde en af fem pengepræmier.

Synes du, at dit arrangement har det, der skal til?

  • For at deltage skal dit arrangement falde ind under en af ​​vores fem priskategorier: Girls do IT!, Code for the Planet, Diversity, Community og Code for Europe.
  • De mest innovative, kreative og inspirerende eventsideer med udvidelsespotentiale vil blive overvejet til en pris.
  • Dit prisbidrag skal ledsages af billeder fra dit event samt feedback fra deltagere/undervisere for at understøtte din deltagelse.
  • Det er også vigtigt, at din begivenhedsrapport indsendes til tiden for at kunne deltage i Awarden.
Hvem skal du imponere?
De mest imponerende events fra hvert af de 35 deltagende lande vil blive udvalgt af den lokale TechSoup-partner. Derefter vil vores ærede Meet and Code-jury omhyggeligt udvælge tre finalister i hver af de kategorier, hvorfra vinderne vil blive valgt.

Hvad er der i det for dig?
De fem vindende events vil hver vinde en præmie på 2.000 € . Det vil vi gerne fejre med dig. Hver af de tre finalister fra de fem kategorier vil blive inviteret til den festlige Meet and Code Awards weekend, hvor vinderne vil blive offentliggjort. På grund af usikkerheden omkring pandemien er det endnu ikke afgjort, om afslutningsarrangementet vil være virtuel eller personligt på et europæisk sted, men det vil blive afholdt i foråret 2022.

Tilmeldingen er åben fra 1. november 2021 til 15. december 2021. Bemærk venligst, at alle tilmeldinger kun vil være på engelsk. Ansøg nu