Newsletter

STOP! Sveti rdeča.

ZAVOD NEFIKS

Descripción V delavnic »STOP! Sveti rdeča.« se bodo udeleženci naučili uporabe mikokrmilnika Arduino, osnov programskega razmišljanja za uporabo programa Arduino IDE in priprave kod s katero bodo kasneje mikokrmilnik tudi programirali.
Voditelj delavnice bo preko spletne aplikacije ZOOM udeležencem predstavil uporabo programa Arduino IDE ter jih naučil, kako bodo v nadaljevanju delavnice tudi sami zapisali kodo, s katero bodo izdelali semafor.
Ker bo delavnica potekala preko spleta, bomo udeležence v drugem delu delavnice razdelili v manjše skupine, kjer bodo še z drugimi voditelji delavnice preverili ali njihove kode delujejo.
V tretjem delu delavnice jim bo voditelj delavnice tudi predstavil postopek, s katerim si lahko izdelajo tudi lasten termometer. V zadnjem času se namreč soočamo z velikimi toplotnimi spremembami in bi med udeležence delavnice tudi radi prenesli sporočilo pomembnosti skrbi za naš planet, hkrati pa jih bomo naučili, kako lahko termometer tudi izdelajo.
Delavnica je namenjena srednješolcem in mlajšim študentom. Dogodek je zanje poseben, ker bo delavnica, kljub spletu, potekala izkustveno.


Edad media del grupo 15 - 24

Dificultad

Tipo Evento online

Fecha 22.10.2020    18:00 - 20:00

Número máximo de participantes 25 ¿Quieres participar? Por favor, ponte en contacto con Techsoup Spain.

La participación en el evento es gratuita


Contacto ZAVOD NEFIKS Website: www.nefiks.si
Correo electrónico de la persona de contacto: nefiks@nefiks.si

Compartir en las redes sociales