Newsletter
Participa ya

Mutasd meg mit tudsz!

Gyermekekért Alapítvány

Descripción A Tiszatenyői Szent István Általános Iskola kis település iskolája. Szeretnék, ha az ide járó 100 tanuló nem lenne hátrányban a városi iskolák programkínálatával szemben. Alapítványunk e célt hivatott támogatni. Nevelőtestületünk rendkívül innovatív, minden pedagógus megkeresi a számára érdekes fejlődési lehetőséget, amit a gyerekek oktatása során hasznosítani tud.
Intézményünkben 2 éve kezdtünk el foglalkozni az algoritmikus gonndolkodás fejlesztésével padlórobotok használatával alsó tagozaton.
Minden tanévben próbáljuk tovább fejleszteni a tanulók ismereteit ezen a téren. Megismerkedtünk a kódolás alapjaival, a Lego EV3 robotokkal és a microbittel. Felső tagozaton szabadon választott tantárgy és szakkör keretében szélesítjük a tanulók látókörét.
Ebben a tanévben a digitális munkarend megszervezése csak azért okozott problémát, mert sok esetben a szülők sem voltak felkészülve arra, hogy segítséget nyújtsanak gyermekülnek.
Ezért gondoltunk arra, hogy a szülőket is bevonva online versenyt hirdetünk iskolánk tanulói számára. A nevező tanulók és szüleik közösen alkothatnak egy Scratch projektet, melyet az intézmény nevelőiből és tanulóiból álló zsűri díjaz.


Edad media del grupo 11 - 14

Dificultad

Tipo Evento online

Fecha 12.10.2020    00:00 - 23:30
16.10.2020    14:00 - 16:00

Número máximo de participantes 50 ¿Quieres participar? Por favor, ponte en contacto con Techsoup Spain.

La participación en el evento es gratuita


Contacto Gyermekekért Alapítvány Website: http://szisuli.hu/
Correo electrónico de la persona de contacto: evabittova74@gmail.com

Compartir en las redes sociales