În lumea Scratch

ASOCIATIA DE PARINTI G.D.TEUTSCH AGNITA

Descripción Activitatea va fi coordonată de doamna profesor Nițescu Emilia-Elisabeta, se va desfășura în Centrul de Documentare și Informare din cadrul unității școlare, împreună cu elevii clasei a II-a A, la care eu sunt învățătoare.
Elevii vor învăța să identifice prin joc interfața Scratch: scena, modul de vizualizare, butoanele pentru a crea personaje noi, paleta de culori, tablourile pentru editarea costumelor personajelor, a sunetelor, limba și meniul. Apoi învățătoarea verifică dacă toți elevii au înțeles, recunosc și reușesc să lucreze cu ele. Doamna învățătoare cere unui elev să extrgă un bilețel din coșulețul fericirii și citește cerința cu voce tare, iar elevii vor realiza cerința.
Pentru a verifica și pentru a primi feedback, învățătoarea realizează folosind aplicația Kahoot, iar elevii vor răspunde.
În urma activității, elevii vor dobândi competențe digitale și vor învăța să identifice instrumentele necesare pentru a utiliza cu încredere Scratch, competențe de Comunicare în limba română și Limba engleză, dar și gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.Ubicación

Edad media del grupo 8 - 9

Dificultad

Tipo Evento offline

Fecha 16.10.2019    10:00 - 12:00

Dirección
Agnita

Número máximo de participantes 18 ¿Quieres participar? Por favor, ponte en contacto con Proyecto Dono.

La participación en el evento es gratuita
Meet and Code Award Diversity

Contacto ASOCIATIA DE PARINTI G.D.TEUTSCH AGNITA Website: http://gdteutsch.com/
Correo electrónico de la persona de contacto: nitescuemilia@yahoo.com

Compartir en las redes sociales