Newsletter

TechSaveThePlanet

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE

Descripción În cadrul evenimentului Meet and Code ne propunem crearea unui sistem de măsurare a gradului de poluare a aerului folosind microcontrollerul Arduino UNO și diverși senzori (senzor de gaz, senzor de calitatea aerului, senzor particule praf, senzor UV) care îndeplinesc aceste funcții.
După programarea și testarea sistemului, vom colabora cu Agenția pentru Protecția Mediului din orașul nostru, pentru a monta sistemul alcătuit de noi pe o perioadă de câte 3 zile în 3 locuri diferite în județul nostru.
Cu ajutorul senzorilor vom colecta date din oră în oră care vor fi analizate cu ajutorul specialiștilor din cadrul Agenției de Protecția Mediului Satu Mare. Pe baza rezultatelor și a analizelor, vom avea o vedere clară asupra gradului de poluare a aerului din zonele respective.
În a doua parte, ne propunem elaborarea unui plan de îmbunătățire în vederea schimbării stilului de viață ale locatarilor pentru a proteja mediul înconjurător, ceea ce vom consemna și în cadrul unui articol în mass media locală.Ubicación

Edad media del grupo 16 - 17

Dificultad

Tipo Evento offline

Fecha 10.10.2019    08:00 - 15:00
17.10.2019    08:00 - 15:00
18.10.2019    14:00 - 17:00

Dirección Strada Ioan Slavici, nr. 4
440042 Satu Mare

Número máximo de participantes 30 ¿Quieres participar? Por favor, ponte en contacto con Techsoup Spain.

La participación en el evento es gratuita
Meet and Code Award Code for the Planet

Contacto ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE Website: http://www.cnislavici.ro
Correo electrónico de la persona de contacto: kabaitimea@yahoo.com

Compartir en las redes sociales