Infoleht
Apply for Awards

Robotika offline és online

Ősi Gyermekekért Alapítvány

Kirjeldus A két egymást követő napon zajló program keretében a résztvevő tanulásban akadályozott (enyhe értelmi fogyatékos és autista) diákokat megismertetjük a kódolás alapjaival, amely alapvetően fontos a XXI. századi kompetenciák sorában, és hozzájárul az említett tanulók esélyegyenlőségének növeléséhez.
Az első napon offline segédeszközöket, többek között az IKT MasterMinds Kutatócsoport által kifejlesztett KÓD-Dominó és a Klett Kiadó által készített ScottieGo! játékokat kívánjuk használni. Mindkét játék remek megalapozása a padlórobotokkal való tanulásnak, továbbá lehetővé teszi a diákok csoportmunkáját is, hozzájárulva a szociális kompetencia fejlesztéshez is. Ezután a második napon a tanulók különböző padlórobotokkal próbálhatják ki az említett offline játékok segítségével megszerzett tudásukat.

A rendezvényeken az érintett tanulók mellett lehetőséget biztosítunk az érdeklődő szülőknek, illetve a környékbeli iskolák pedagógusainak is a módszertani újdonságokkal való ismerkedésre, illetve a rendezvény után a szakértőkkel való konzultációra.

A RENDEZVÉNYEK MINDENKI SZÁMÁRA INGYENESEK!Asukoht

Vanuserühm 8 - 14

Raskusaste

Liik Veebiväline üritus

Kuupäev 09.10.2019    14:30 - 16:00
10.10.2019    14:30 - 16:00

Aaderess Dankó Pista u. 16/V.
8100 Várpalota

Maksimaalne osalejate arv 25 Kas soovite osaleda? Sel juhul palume võtta ühendust meie kohaliku kontaktisikuga.

Osalemine on tasuta


Kontakt Ősi Gyermekekért Alapítvány Veebisaid: https://sniikt.wordpress.com/
Kontaktisiku e-posti aadress: doraorsolya@gmail.com

Jaga sotsiaalmeedias