Nyhedsbrev
Ansøg nu

Robotika offline és online

Ősi Gyermekekért Alapítvány

Beskrivelse A két egymást követő napon zajló program keretében a résztvevő tanulásban akadályozott (enyhe értelmi fogyatékos és autista) diákokat megismertetjük a kódolás alapjaival, amely alapvetően fontos a XXI. századi kompetenciák sorában, és hozzájárul az említett tanulók esélyegyenlőségének növeléséhez.
Az első napon offline segédeszközöket, többek között az IKT MasterMinds Kutatócsoport által kifejlesztett KÓD-Dominó és a Klett Kiadó által készített ScottieGo! játékokat kívánjuk használni. Mindkét játék remek megalapozása a padlórobotokkal való tanulásnak, továbbá lehetővé teszi a diákok csoportmunkáját is, hozzájárulva a szociális kompetencia fejlesztéshez is. Ezután a második napon a tanulók különböző padlórobotokkal próbálhatják ki az említett offline játékok segítségével megszerzett tudásukat.

A rendezvényeken az érintett tanulók mellett lehetőséget biztosítunk az érdeklődő szülőknek, illetve a környékbeli iskolák pedagógusainak is a módszertani újdonságokkal való ismerkedésre, illetve a rendezvény után a szakértőkkel való konzultációra.

A RENDEZVÉNYEK MINDENKI SZÁMÁRA INGYENESEK!Lokation

Aldersgruppe 8 - 14

Sværhedsgrad

Type Offline-event

Dato 09.10.2019    14:30 - 16:00
10.10.2019    14:30 - 16:00

Adresse Dankó Pista u. 16/V.
8100 Várpalota

Maks. deltagere 25 Vil du deltage i? Kontakt vores lokale kontaktperson.

Deltagelse er gratis.


Kontakt Ősi Gyermekekért Alapítvány Hjemmeside: https://sniikt.wordpress.com/
Kontaktpersonens mail: doraorsolya@gmail.com

Del på sociale medier