Newsletter

Prijavni rok se izteka!

Do 8. septembra lahko neprofitne organizacije iz 25 evropskih držav zaprosijo za nepovratna sredstva Meet and Code. Pridobite 300-500 evrov za izvedbo dogodka.

#meetandcode #SAP #grants
26.08.2019


Dva tedna pred zaključkom prijavnega roka imamo na seznamu že več kot 400 idej za dogodke! Verjamemo pa, da jih lahko imamo še več! Lani se je več kot 50.000 udeležencev udeležilo 1100 dogodkov, financiranih v okviru pobude Meet and Code, za katero stoji podjetje SAP.

Skrajni čas je, da se pripravite na prihajajoči EU Code Week (5. - 20. oktober 2019) in pripravite odličen dogodek kodiranja za udeležence, stare od 8 do 24 let! Spodbujamo neprofitne organizacije, naj sodelujejo z učitelji, šolo, študenti in organizirajo skupne dogodke, da bi mladim pomagali pridobiti nove digitalne spretnosti.

Do 8. septembra lahko lokalne neprofitne organizacije po vsej Evropi zaprosijo za donacije v višini 300 - 500 evrov za izvedbo dogodka kodiranja in mladim Evropejcem omogočijo dostop do digitalnih znanj. Poleg tega lahko osvojite 2000 evrov nagrade v programu Meet and Code Award.

PRIJAVITE DOGODEK

Ne potrebujete le finančne podpore, ampak tudi navdih, kako narediti odličen dogodek? Tukaj si lahko preberete zgodbe lanskoletnih dogodkov.

Razširite besedo o pobudi Meet and Code,