Newsletter

Învăț și mă joc!

Asociatia de Parinti a Elevilor de la Colegiul National M. Eminescu SM

Beschreibung Evenimentul promovează robotica și educația STEM și totodată urmărește dezvoltarea imaginației și sporirea încrederii elevilor în forțele proprii inovând pentru o lume mai bună.
În cadrul webinariilor vom prezenta aplicații realizate în Arduino IDE, vom iniția în robotică participanții, aceștia.Participanții vor avea o săptămână la dispoziție pentru a gândi sarcini pentru un robot în sprijinul comunității.
Obiective: înțelegerea noțiunilor specifice roboticii, atragerea copiilor spre domeniul IT, încurajarea elevilor să rezolve o problemă specifică într-un mod creativ. Participanți: elevi care nu au cunoștințe de robotică și programare. Evenimentul este inedit deoarece elevii învață jucându-se și rezolvă creativ o problemă a comunității.
Evenimentul este organizat în cadrul Catedrei de Informatică de la C N. M Eminescu Satu Mare. Prezentarea va fi realizată de Răzvan Lazăr și Ioana Stan, studenți ai Facultății de Matematică și Informatică, UBB CN.
În spațiul de colaborare al Google Classroom, materialele vor fi disponibile pe fluxul cursului, întâlnirile on-line se vor face utilizând Google Meet.
Partener: CJEX Satu Mare și echipa de robotică a CNME, Perpetuum Mobile


Altersgruppe 11 - 15

Schwierigkeitsgrad

Typ Online-Event

Datum 16.10.2020    17:00 - 18:30
17.10.2020    17:00 - 18:30
24.10.2020    17:00 - 18:00

Max. Teilnehmerzahl 12 Event ausgebucht.


Kontakt Asociatia de Parinti a Elevilor de la Colegiul National M. Eminescu SM Website: https://www.eminescusm.ro/personal/catedra-de-informatic%C4%83
E-Mail des Ansprechpartners: sandor_nico@yahoo.com

Auf Social Media teilen