Newsletter

Kidibot Bio-Programming Training

Asociatia StartEvo

Описание Programarea genetica prin CRISPR CAS9 va schimba lumea in urmatorii ani. De la rezolvarea problemelor genetice la oameni pana la cresterea eficientei recoltelor, de la augmentarea plantelor pana la modificarea genetica a animalelor pentru a optimiza probleme majore planetare (ex: eliminarea genei din tantarii purtatori de malarie, care omoara milioane de oameni anual).

In cadrul acestui curs, vom prezenta copiilor online, via Zoom, bazele programarii genetice, plecand de la conceptele de baza pana la considerentele etice.

Obiectivul este sa inteleaga schimbarea de paradigma ce va avea loc in urmatorii ani din perspectiva modificarilor genetice, inclusiv asupra genomului uman.

Participantii sunt copii de scoala generala care au aplecare spre matematica si biologie si care nu au avut tangenta cu domeniul acesta, foarte la inceput.

Facilitatorii evenimentului vor fi 2-3 traineri, care au experienta in domeniu (Institutul de Biologie Bucuresti, jurnalisti de stiinta si pasionati de subiect)

Acest eveniment va fi special pentru participanti pentru ca vor fi expusi unei lumi noi, de care ulterior vor vrea sa o studieze mai bine

Parteneri: Scoala 11 Bucuresti, Stiinta&Tehnica


Възрастова група 9 - 15

Трудност

Вид Онлайн събитие

Дата 02.10.2021    10:00 - 13:00

Макс. брой участници 30 Събитието е изцяло запазено.


Контакт Asociatia StartEvo Уеб-страница: www.kidibot.ro/blog
Електронна поща на лице за контакт: hello@kidibot.ro

Споделяне в социални медии