Newsletter

STEM-курс VEX RoboWeek. Марсіанська математична експедиція

Association Noosphere

Description Дводенний STEM-курс відповідає Goal 4. Quality Education.

Учасники 12-16 років здобудуть практичні навички програмування, моделювання та маніпулювання об’єктами: зберуть декілька робот-машин, розроблять спільну стратегію з досягнення цілей місій (зібрати і транспортувати геологічні зразки в лабораторії на Марсі, підняти та посадити гелікоптер та космічний корабель, перемістити сонячні панелі, прибрати сміття з міста посадки), запрограмують рухи, складуть стратегію і виконають місії за допомогою роботів. Діти вчаться працювати в команді, розвивають такі компетенції, як лідерство, відповідальність, просторове бачення і стратегічне планування. Учасники матимуть змогу в межах місій попрацювати в різніх ролях: менеджер, інженер, драйвер тощо.

Викладачі продемонструють учасникам, що навчальна робототехніка дозволяє практикувати процес інженерного проєктування і включає комп'ютерну науку, до якої входить будівництво, експлуатація, застосування і програмування системи. Механіка заходу повністю базується на STEM-підході до навчання.

Мета: надати доступ дітям України до передових технологій та практик в інноваційній робототехнічний сфері, привернути увагу молоді до інженерних та космічних спеціальностей, відволікти дітей від війни, спрямувати їхні думки на розвиток і позитивне майбутнє країни.

Актуальність: захід популяризує використання STEM-підходу до навчання дітей, сприяє зрощенню покоління винахідників й інженерів, які будуть відбудовувати країну після закінчення війни.

Унікальність: можливість отримати знання через освоєння ексклюзивного для України американського конструктора і стати частиною міжнародної спільноти VEX, яка нараховує 1,1 млн учнів у світі.

ЦА: діти, зацікавлені робототехнікою, без спеціальних навичок роботи з VEX Robotics. Залучення дівчат не менше 50%. Ініціатива адаптована до воєнних умов. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.



Lieu

Tranche d'âge 12 - 16

Niveau

Type Événement en présentiel

Date 29.10.2024    10:00 - 16:00
30.10.2024    10:00 - 16:00

Adresse вулиця Наукова, 13
49000 Дніпро

Participants max. 36 Vous voulez participer ? Veuillez contacter notre responsable local.

La participation est gratuite


Contact Association Noosphere Site web: https://sites.google.com/view/vex-roboweek/
Adresse e-mail du contact: loginova@noosphere.com

Réseaux sociaux https://www.facebook.com/noosphere.initiatives
https://www.instagram.com/noosphere_events

Partager sur les réseaux sociaux