Mirëserdhët në "Meet and Code"

Pas fillimit të suksesshëm në vitin 2017, "Meet and Code" hyn në ciklin e saj të dytë. Për t'i përgatitur fëmijët dhe të rinjtë për botën digjitale të së nesërmes, ne financojmë ngjarje digjitale dhe të programimit të të gjitha llojeve gjatë Javës së programimit të BE-së (EU Code Week) prej 6 deri më 21 tetor të vitit 2018. Duke filluar nga punëtoritë për TI-së, kurset për robotë, e deri te ngjarjet më aktuale të trendit siç është inteligjenca artificiale ose Work 4.0, organizatat jofitimprurëse mund të marrin deri në 300 € si mbështetje për ngjarjen e tyre të Javës së programimit të BE-së.


Ngjarje anembanë Evropës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Number of events:: 1100

Social Media Wall