Пријави се

Ве молиме внесете ги информациите за најавување:

Известување за организациите регистрирани во 2017

Вашата организација учествуваше на Meet and Code 2017?

Ние ги оптимизиравме процедурите за ревидирање на организациите преку Meet and Code. Како резултат на тоа, годинава за жал потребно е повторно да ја регистрирате Вашата организација.

Ви благодариме за разбирањето!